Info


Wie zijn we?

Pixelminds

We zijn een creatief en innovatief bureau gespecialiseerd in sfeervolle en professionele 3D beelden voor vastgoed, projectontwikkeling en architectuur.

Pixelminds werd in 2003 opgericht onder de naam [DAAA] | Digital Arts And Architecture. Na 15 jaar vonden we het tijd om eens een opfrisbeurt te geven aan onze identiteit en werd Pixelminds geboren. We streven er nog steeds iedere dag naar om samen met onze klanten de perfecte op maat gemaakte visuals aan te bieden van hun droomproject. Hiervoor maken we gebruik van de laatste nieuwe technologieën op vlak van software, hardware en interactieve beleving.

Ons team is bijzonder gepassioneerd door 3D, fotografie en architectuur. Wij blijven dan ook voortdurend in beweging met interne en externe opleidingen en er wordt volop getest en geëxperimenteerd, zowel op kantoor als in onze vrije tijd. Onze gecombineerde ervaring en expertise zorgt er voor dat wij ieder project en iedere uitdaging met overtuiging aankunnen. We deinzen er dan ook nooit voor terug om buiten onze komfortzone te werken.

Waarom voor Pixelminds kiezen?

Visie

To be successful, the first thing to do is fall in love with your work
Kwaliteit

Ons ultieme streven is het afleveren van kwaliteitsvolle en sfeervolle beelden van uw droomproject. We beschikken over een top team van ervaren experten die streven naar perfectie. Onze klanten worden gezien als partners waarbij we steeds streven om onszelf te overstijgen. Ieder project is een unieke en boeiende uitdaging. De beelden worden gefinetuned tot de klant tevreden is. In ons portfolio vindt u een selectie van recente projecten.

Flexibel

Eén van onze grootste troeven is onze flexibiliteit. Wij doen niet moeilijk. Ieder probleem heeft een oplossing. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise kunnen we iedere uitdaging aan. Heeft u een krappe deadline of heeft u nog een wijziging nodig? Wilt u uw project eens bekijken in een ander materiaal of kleur? Bent u zelf niet helemaal thuis in de digitale en virtuele wereld? Wij lossen dit met een glimlach op voor u. 

Betaalbaar

Wij zijn ervan overtuigd dat mooie 3D beelden niet duur hoeven te zijn. Door onze ervaring en efficiënte manier van werken blijven onze prijzen betaalbaar. Bent u van plan om binnenkort een project te starten en twijfelt u om 3D beelden te laten maken omdat u denkt dat dit zeer duur zal zijn? Of werkt u reeds samen met een ander bureau en wilt u vergelijken of u niet te veel betaalt? Aarzel dan zeker niet om eens een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Full Service

Wij zijn uw centraal aanspreekpunt voor de visuele communicatie van uw project. Niet alles wordt altijd tot in de puntjes ontworpen door de architect. Wij vullen met plezier deze gaatjes op, gaande van tuinontwerp, groenaanleg, interieurontwerp,… . We verzorgen niet alleen uw 3D beelden, maar ook alle andere media (fotografie, video opname, drone beelden, grafische opmaak, website, logo, brochure…) hetzij intern of met een externe partner.

Wie koos voor Pixelminds?

Klanten